Optimalizacija sajtova za veb

Optimalizacija sajtova za veb-pretraživače donosi nove klijente

Optimalizacija sajtova je apsolutno neophodan postupak ukoliko želimo da sa našim veb-sajtom ostvarimo rezultat i privučemo nove klijente. Moderan dizajn, zanimljiv sadržaj, sati uloženog truda u istraživanje i kreiranje, sve to može pasti u vodu zbog jedne okolnosti: ako se naš veb-sajt ne nalazi na prvoj stranici Gugl pretrage. Guglova analitika pokazuje da se 94% ljudi zadrži samo na prvoj stranici prilikom pretraživanja. To znači da pozicija na toj stranici može omogućiti bolje konekcije i biti isplativija od bilo kakvog marketinga. Srećom, sada ovo možemo da ostvarimo koristeći usluge stručnih timova sa iskustvom u digitalnom marketingu.

SEO Google optimalizacija: značenje i njeno kreiranje

Optimalizacija sajtova za vebOptimalizacija veb-sajt za pretraživače je prilagođavanje komplikovanim algoritmima koje radnici Gugla kreiraju i konstantno dopunjavaju. Zapravo niko izvan tog giganta nije upućen u sve tajne ovog algoritma, a drugi mnogo manje zastupljeni pretraživači uglavnom slede onim rešenjima u koja su uspeli da proniknu, a čiji je originalni kreator Gugl. Ipak, za nas kao korisnike ili uređivače veb-sajtova naših preduzeća, manje je važno to, koliko činjenica da sada ovaj algoritam možemo iskoristiti u svoju korist! Naravno, ovo zvuči mnogo lakše nego što jeste. SEO je proces u koji se mora neprestano ulagati, a nije ga uvek jednostavno predvideti jer osim opštih pravila zavisi od brojnih sitnih okolnosti. Veoma jednostavno sada možemo da angažujemo stručnjake koji će naš trud učiniti vidljivim i nikad dostupnijim potencijalnim klijentima.

Obezbedimo stručnu pomoć u optimalizaciji i učinimo je trajnom

Preduzeće Vsi.si bez prestanka prati promene na ovom polju i stara se da se naš veb-sajt dođe do prve stranice Gugl pretraživača i ostane na njoj. Vsi.si je sertifikovani Gugl partner, a sarađuje sa preko 100 zadovoljnih klijenata. Mogu nam pomoći u sastavljanju tekstova, odnosno originalnog sadržaja, optimalizaciji slika za web ili osvežavanju starog sadržaja koji se već nalazi na našem sajtu. Ovim ćemo uneti nove ideje u naš bizni i ubrizgati pozitivnu energiju koja višestruko može da se isplati.

Postupci prilikom optimalizacije i prilagođavanje sadržaja Gugl pravilima

Optimalizacija za pretraživače uglavnom se sastoji od kreiranja originalnih tekstova koji će imati propisanu gustinu određenih ključnih reči, koje korisnici koji traže sajtove sličnog sadržaja najčešće unose u pretraživač. Naravno, prava razmera i raspored reči nije jedino o čemu se mora voditi računa. Kvalitet i zanimljivost tekstova su takođe na visokoj lestvici. Vsi.si pisci SEO optimalizovanih tekstova staraju se da i ovaj aspekat bude zadovoljen. Zakoračimo u novu eru marketinga putem internet pretraživača i društvenih mreža i povežimo se sa klijentima!