Prodaja Whey proteina 100

Prodaja Whey proteina 100 u Srbiji raste: iskustva korisnika pozitivna

Prodaja Whey proteina u Srbiji naglo je porasla, a razlog tome ne treba tražiti nigde drugde do u pozitivnim iskustvima dosadašnjih korisnika i neverovatnih rezultata koje možemo ostvariti sa ovim suplementom. Reč je o prirodnom dodatku ishrani, koji se dobija iz surutke. Protein 100 Whey je napredna formula koja sadrži veoma nizak procenat ugljenih hidrata i masti. Njegovom upotrebom obnavljamo mišiće nakon treninga, vraćamo im izgubljenu energiju i obezbeđujemo brz oporavak. Sportisti ga obožavaju, a preporučuje se svim aktivnim osobama, naročito onima koji zbog čestih upala mišića ne mogu da isprate zacrtanu rutinu vežbanja.

Prodaja Whey proteina 100

Negativno mišljenje javnosti o dodacima u ishrani je nezasluženo

Javnost o dodacima u ishrani neretko izražava negativan stav koji je argumentovan sa veoma malo podataka. Najčešće je reč o neinformisanosti i stereotipima, kao i strahu od štetnih posledica za organizam. Jednu činjenicu međutim ne smemo zaboraviti: suplementi su neophodni svim ljudima zato što nas savremena ishrana veoma često ostavlja bez krucijalnih sastojaka koji našem organizmu pomažu da nesmetano funkcioniše. To što imamo mogućnost da u Srbiji dođemo do prirodnih proverenih suplemenata, razlog je više da se zainteresujemo za temu i pokušamo da joj pristupimo bez unapred zauzetog stava, već uz otvorenost i spremnost za dobijanje dubljeg uvida u nju.

Sastav Whey proteina i njegov učinak u našem organizmu

Proteini novije generacije poput Whey-a svoj učinak ostvaruju tako da pospešuju potencijal našeg tela. To znači da aktiviraju i osnažuju procese našeg organizma, poput regeneracije mišića, lučenja hormona rasta i slično. To čine bez unošenja štetnih materija, veštačkih šećera i uz jako niske količine ugljenih hidrata. Njegov osnovni sastojak je BCAA lanac aminokiselina koji čini čak jednu trećinu naše mišićne mase. On ublažava efekat mlečne kiseline koju organizam proizvodi prilikom velikih napora i koja je odgovorna za bol u mišićima.

Whey protein: iskustva zadovoljnih korisnika su razlog više "za"

Ono što najviše raduje korisnike ovog proizvoda jeste njegova svestranost koju su dugo tražili. Dakle, bez obzira na namere s kojima treniramo i naše ciljeve koje želimo da dosegnemo, Whey protein je korisno oruđe. Bilo da želimo da istopimo masne naslage ili dobijemo na mišićnoj masi, definišemo mišiće ili jednostavno ostanemo u formi, uz pravu dozu i način upotrebe, Whey može biti naš saveznik. Njegova jedinstvena formula je takva da odgovara bilo kom režimu vežbanja koji primenjujemo. Ipak, ne treba zaboraviti da nijedan dodatak nije magičan. Ispred svega su naš trud, rad i posvećenost!