Finansijsko savetovanje

U svetu punom promena često nam je potrebna informacija, objektivna ocena ili savet koji će nam utrti put do željenog cilja. Na području finansija to nam pruža finansijsko savetovanje. Finansijsko i investiciono savetovanje dobiva sve veće značenje unutar poslovnog sveta. Projekte je moguće realizovati uz pomoć EU fondova. Proces prikupljanja sredstava iz Evropskih fondova zahteva poznavanje pravila konkursa.

Finansijsko savetovanje - mudar potez

Tržište je puno izazova i prilika. Preduzeće se mora s njima suočiti, prepoznati ih i iskoristiti. U svakoj od tih situacija ugodan rezultat lakše je postići uz finansijsko savetovanje. Prednosti i pomoć koju nudi usluga finansijskog savetovanja prepoznala su mnoga preduzeća. Stručno finansijsko savetovanje preduzeću pruža prave informacije u pravo vreme, nudi objektivnu ocenu njegove finansijske situacije i upozorava na poslovne prilike. Finansijsko savetovanje preduzeću daje dodatnu energiju u očuvanju ili poboljšanju njegove poslovne stabilnosti i efikasnosti. Zašto ne izabrati uslugu finansijskog savetovanja?

Prikupljanje sredstava iz EU fondova

Potporu u finansiranju projekta nude Evropski fondovi. Mogućnost za takav način prikupljanja sredstava potrebnih za realizaciju projekta, više je nego dobrodošla. Za uspešno prikupljanje sredstava iz fondova EU potrebno je znanje, vreme i iskustvo. Ponekad nam baš to i nedostaje. Iskusni partneri na tom putu su konsultantske kuće. Njihovo stručno znanje i iskustvo najbolja su potpora u prikupljanju sredstava iz Evropskih fondova.

Savetovanje o javnim nabavkama

Kada se govori o EU fondovima, često se spominje javna nabavka. Razumevanje načela javne nabavke nije nebitno. Zapravo, njeno nerazumevanje može predstavljati problem i dovesti do neželjenih posledica. Te posledice moguće je efikasno rešiti kroz savetovanje o javnim nabavkama. Savetovanje o javnim nabavkama najbolja je prevencija pre mogućim problemima. S obzirom na važnost koju ima pravilno razumevanje načela i postupaka javne nabavke za uspeh celog procesa, savetovanje o javnim nabavkama dobiva sve veće značenje u poslovnoj javnosti.

Investiciono savetovanje

Investicije su neizbežan dio poslovanja, čija uspešnost utiče na stabilnost preduzeća. Ako je cilj povećati početno ulaganje, potrebno je promišljeno izabrati projekt u kojeg ćemo investirati. Stručno mišljenje o investicionoj isplativosti projekta dio je usluge investicionog savetovanja. Na osnovi pažljive finansijske analize, istraživanja i znanja stručnjaci investicionog savetovanja pomažu u donošenju pravilnih investicionih odluka.

Stručno investiciono i finansijsko savetovanje, savetovanje o javnim nabavkama kao i potpora u pridobivanju sredstava iz Evropskih fondova samo su dio usluga koje nudi konsultantska kuća SL CONSULT. Sa svojim iskustvom, znanjem i odgovornim pristupom SL CONSULT dokazuje da je pravi partner u razvoju poslovanja.

SL Consult, d.o.o. | Finansijsko savetovanje, prikupljanje sredstava, savetovanje o javnim nabavkama, investiciono savetovanje - povezave do naše spletne strani: