Pošalji zahtev

Protein 100 Whey: prirodna formula belančevina za izvrsne rezultate

Protein 100 Whey je napredna formula koja garantuje vrhunske rezultate u oporavku mišića nakon napornog treninga. Umor u mišićima javlja se zbog trošenja belančevina i stvaranja mlečne kiseline, što je negativan proces koji se može uspešno preokrenuti ukoliko redovno unosimo preporučenu dozu suplementa Whey protein. Rezultati uz upotrebu Whey proteina se javljaju već nakon nekoliko serija i su zapanjujući, a uz to potpuno prirodni. Ova formula dobija se posebnim mikrofiltriranjem surutke koja je od davnina poznata kao uspešan produkt za negovanje pravilnog rasta i razvoja. Redovnom upotrebom jačamo svoj imuni sistem i obezbeđujemo dovoljno energije za fizičku aktivnost, pomoću kalorija Whey proteina, bez veštačkih šećera ili aditiva.

protein 100 whey za mršavljenje


Prirodni izvori, načini dobijanja i hemijski sastav kvalitetnog proizvoda

Kvalitetan suplement uvek prepoznajemo po sertifikatu koji nam mora pružiti sve podatke o sastavu, poreklu materijala od kojih je proizvod sačinjen i načinu upotrebe. Ukoliko želimo vrhunske rezultate, Whey protein koji uzimamo mora biti bezbedan i proverenog kvaliteta. Dobija se iz surutke, prvo kao deo prirodnog procesa, a zatim sofisticiranim hemijskim postupcima izdvajanja na jako niskim temperaturama. Ovaj je proizvod u konačnom obliku sačinjen isključivo od prirodnih materijala poput aminokiselina koje čine čak jednu trećinu naše mišićne mase. Sve što unosimo putem suplemenata, moramo naći i u redovnoj ishrani, samo u većim količinama, koje odgovaraju našoj potrošnji kroz fizičku aktivnost. Pošto se naši metabolizmi razlikuju, naučnici su formirali i posebnu formulu Whey proteina za žene, prilagođenu lakšoj fizičkoj aktivnosti i drugačijoj konstituciji tela. U Ogistra shopu kao vodećem distributeru na ovom polju možemo dobiti sve ove proizvode različitih namena i proverenog porekla i kakvoće.


Kakva je svrha upotrebe suplemenata i koje rezultate možemo očekivati?

Suplementi nam obezbeđuju hranljive materije koje, nažalost, moderna svakodnevna ishrana nije u stanju, a što se naročito oseti ukoliko se učestalo bavimo fizičkom aktivnošću. Prirodni dodaci u ishrane ne donose nam ništa drugo što naša ishrana ne bi trebalo, te ne postoje bojazni od neželjenih posledica ukoliko se držimo propisanih količina. U zavisnosti od naših motiva i ciljeva vežbanja suplemente možemo prilagoditi da donose baš onaj rezultat kojem se nadamo i očekujemo ga. Dakle, ukoliko je cilj našeg vežbanja skidanje viška kilograma, Whey protein za mršavljenje može nam pomoći u toj nameri. Istovremeno, isti dodatak pospešuje i pravilan rast i razvoj mišića i donosi brži i lakši oporavak.


Regeneracija mišića nakon vežbanja i priprema za naredni trening

Protein 100 Whey idealan je suplement za nadoknađivanje svih onih ključnih materija koje smo tokom treninga sagoreli, a to, nažalost, nisu prevashodno masti već belančevine u najvećoj meri. Nakon treninga mišići su u stanju upale i potrebno ih je pravilno regenerisati pre sledećih napora. Energiju za dan nakon treninga možemo dobiti uzimanjem doze Whey proteina. Kalorije koje ovim putem unesemo nisu sintetičke, ne sadrže veštačke šećere, aditive i punjače, koji dugoročno nanose više štete nego koristi našem telu. Takođe, potrebno je obratiti pažnju koliko masti unosimo i da li obnavljamo naslage koje su se tokom vežbanja istopile, što je proces koji dodatno može pospešiti Whey protein za mršavljenje.

NISKE KALORIJE WHEY PROTEINA OPTIMUM NUTRITION


Whey protein za žene i muškarce: sličnosti i razlike

Whey protein za žene i muškarce je suštinski ista formula koja je specijalnim laboratorijskim postupcima blago prilagođena različitim metabolizmima. Ona se u svom hemijskom sastavu ne razlikuje i dovodi nas do istih ciljeva. Jednako je prirodna i neškodljiva, s tim što su stručnjaci uvažili razlike koje postoje u našim telima i metabolizmima, kako bi izbegli moguće nuspojave koje bi prejaka formula mogla da izazove u ženskom telu. Naravno, preporučljivo je pre upotrebe suplemenata, kao i bavljenja fizičkom aktivnošću, da se posavetujemo sa doktorom u vezi sa najboljim režimom za naše telo i ciljeve koje smo sebi postavili.

rezultati upotrebe whey proteina za žene