Sagorevači masti za žene i muškarce najboljeg kvaliteta u Srbiji

Sagorevači masti za žene i za muškarce su dodaci u ishrani koji se mogu koristiti za pospešivanje gubitka telesne težine i masnih naslaga. Oni suzbijaju apetit dok nam istovremeno pružaju dovoljnu količinu energije za fizičku aktivnost. Naravno, ne možemo očekivati da deluju tek tako, bez naše pomoći, odnosno posvećenog i isplaniranog treninga. Ni najbolji sagorevač masti ne deluje ukoliko dan provedemo sedeći uz nezdravu hranu punu veštačkih šećera i ugljenih hidrata. Oni nam podižu telesnu temperaturu, povećavaju budnost i energiju i omogućavaju da naši fizički napori budu efektnije i brže nagrađeni u vidu skidanja kilograma. Takođe, imaju pozitivan efekat u izgradnji i definisanju mišićne mase. Važno je da je proizvod koji uzimamo proverenog kvaliteta, a u Ogistra shopu pronaći ćemo najbolje sagorevače masti u Srbiji.

NAJBOLJI IZBOR SAGOREVAČA MASTI U SRBIJI


Efekti sagorevača masti za muškarce i njihov učinak na metabolizam

Sagorevači masti za muškarce i žene pružaju pomoć i u dobijanju pravilnom razvoju mišićne mase. Podstičući rad tiroidne žlezde, oni ubrzavaju celokupni metabolizam. Našem telu šalju signale da kao primarni izvor energije počne da troši masne naslage istovremeno blokirajući alfa-2 adrenergične receptore koji su odgovorni za nakupljanje masnoće. Pošto sadrže kofein oni povećavaju našu budnost, podstiču moždane funkcije i oštrinu u razmišljanju, kao i naš libido. Ukoliko radimo na gubitku težine, ali konstantno osećamo umor i gubitak energije, što nam onemogućava dolazak do konkretnih rezultata, onda su pravi suplementi za nas sagorevači masti. Iskustva korisnika s sagorevači masti govore da u preporučenim dozama donose pozitivne efekte celokupnom organizmu.


Sastav suplemenata i umeće prepoznavanja kvalitetnog proizvoda

Vredi proučiti hemijski sastav produkta koji unosimo kako bismo znali da li postoje supstance koje bi bolje bilo izbeći. Kofein je neizostavan sastojak svih sagorevača masti. Iskustva i su pokazala da biljni sastojci mogu biti jednako uspešni kao sintetički, i to bez neželjenih pojava. Tako uobičajen proizvod može da sadrži i ekstrakte zelenog čaja, koren đumbira, kajenski biber, crni biber i slično. Pored biljaka, sadrži i minerale poput hroma, alkaloid iz drveta kakaovca - teobromin i brojne kiseline kao što je L-tirozin i alfa lipoična kiselina. Najvažnije je da kupujemo pouzdan sertifikovan proizvod, poznatog sastava.

sagorevači masti za žene i muškarce


Oblici sagorevača masti za žene i muškarce i načini upotrebe

Najrasprostranjeniji oblik u kom dolazimo do ovog dodatka u ishrani su kapsule ili tablete. Pije se sa vodom pre obroka ili treninga. Preporučena dnevna doza, u zavisnosti od konkretnog proizvoda je jedna, dve ili tri tablete dnevno. Neke od njih je preporučljivo uzeti odmah nakon buđenja na prazan stomak. Najbolje bi bilo da koristimo samo proizvode koji imaju propisano uputstvo za upotrebu kojeg se držimo. Pre nego što se odlučimo za proizvod preporučljivo je posavetovati se sa lekarom ili nutricionistom.


Postoje li neželjene posledice i negativna iskustva sa sagorevačima masti?

S obzirom na to na to da ovi suplementi sadrže kofein, mogu izazvati posledice koje ta supstanca izaziva u većim količinama, kao što su ubrzan rad srca, nesanica i anksioznost kod osoba koje inače imaju problema sa ovom pojavom. Sagorevač masti može izazvati negativne efekte kod osoba koje imaju teškoće sa povišenim krvnim pritiskom. U svakom slučaju se predlaže konsultacija sa lekarom pre konzumacije, kao i držanje uputstava za upotrebu koja dobijemo sa proizvodom.

sagorevači masti | iskustva | Beograd


Lako do kvalitetnih sagorevača masti - Beograd i ostatak Srbije

Ogistra shop u Bačkoj Palanci nudi širok asortiman različitih dodataka u ishrani, pa tako i dostavu sagorevača masti u Beograd. Beograd kao i ostatak Srbije ima mogućnost besplatne dostave na bilo kojoj adresi. Na ovom se mestu pažljivo vodi računa o sastavu i kvalitetu svih proizvoda. Osoblje shopa je izuzetno iskusno na polju sagorevača masti i ostalih sportskih suplemenata, njihove pravilne upotrebe i rezultata, pa osim pravog proizvoda i njihovi saveti mogu biti dobrodošli.

Pročitajte sve i o ponudi Whey proteina.