Proteini za žene: pozitivna iskustva korisnica prilikom mršavljenja

Proteini za žene za mršavljenje, osim što pospešuju gubitak kilograma, obezbeđuju dodatne hranljive materije našem organizmu. Kada vežbamo naše telo troši svoje rezerve belančevina, koje su glavna gradivna supstanca naših mišića. Da bismo vežbali pravilno i sačuvali zdravlje, belančevine je neophodno obnavljati. Pošto ishranom to nije uvek moguće, zbog raznih faktora poput kvaliteta današnje ishrane i naših navika, u najboljim svetskim laboratorijama proizvedeni su prirodni dodaci u ishrani. Jedan od najpopularnijih proizvoda za žene, Whey protein, ima visoke ocene naučnika i samih korisnica koje su promenile pogled na fizičku aktivnost otkad su se na našem tržištu pojavili kvalitetni proteini za žene. Iskustva s proteinima za žene govore o brojnim blagotvornim dejstvima koje Whey protein za žene ima za celokupno zdravlje, oporavak nakon treninga i ubrzavanje procesa mršavljenja.

PROTEINI: ZA IZGRADNJU MIŠIĆNE MASE ILI KAO ZAMENA ZA OBROK

Whey protein za žene: tajna proizvoda i njegovog pozitivnog učinka

Ovaj suplement nije ništa drugo do nusproizvod koji se dobija prilikom proizvodnje sira – surutka. On je poznat u tradicionalnijim kulturama i prirodnoj medicini dugi niz godina, međutim, najčešće se u masovnoj proizvodnji odbacivao kao nepotreban. Naučnicima su bile potrebne godine da razumeju potencijal surutke, i ne samo to već i da posebnim procesom mikrofiltracije na niskim temperaturama izoluju najčistiji prah, koji sadrži nama korisne materije. Takav izolat, pokazala su istraživanja, sadrži najveću biološku vrednost nego bilo koji od nama poznatih izvora belančevina. Tajna je u gradivnom BCAA lancu aminokiselina, koje čine čak trećinu naše mišićne mase. Ukoliko zapostavimo unos ovih ključnih bioloških materija, sav naš trud može biti uzaludan jer nećemo uspeti da dobijemo i pravilno oblikujemo ni gram mišićne mase. Proračunatim nadoknađivanjem međutim stičemo pravilne uslove za mršavljenje. Istraživanja su pokazala da su korisnici, od kojih su neki bili na dugogodišnjim režimima za skidanje kilogramima, sa prirodnim proizvodima imali samo pozitivna iskustva. Proteini za žene u prahu izuzetno se lako apsorbuju i stvaraju uslove da naš organizam troši svoje masne naslage dok podstiče pravilan razvoj mišića.

Da li postoje štetne posledice po naš organizam koje izazivaju suplementi?

iskustva s whey proteinima za žene

proteini za žene za mršavljenje

Nova generacija suplemenata revolucionarna je upravo po tome što su izbegnute posledice koje su donosila sintetička sredstva koja smo upotrebljavali u prošlosti. Sa procentom ugljenih hidrata i masti dovedenih na minimum, a bez veštačkih šećera, aditiva i punjača, prirodni dodaci u ishrani u naš organizam ne unose ništa što je nesvarljivo i što može da ostavi bilo kakve dugoročne posledice. Naravno, njihov unos treba prilagoditi svojoj težini i naporu koje ulažemo u treninge. Podstiču naš sopstveni hormon rasta, zbog čega je razvoj naših mišića garantovano prirodan.

Načini upotrebe i oblici u kojima se suplementi mogu dobiti

Dodaci u ishrani nikada nisu bili jednostavniji za upotrebu i lakši za apsorpciju. Najčešći oblik u kojem možemo kupiti suplemente je svakako u prahu. Proteini za žene za mršavljenje se rastvore u običnoj vodi i popiju u vreme naznačeno na sertifikovanim uputstvima. Whey protein za žene najčešće se pije nakon treninga zato što tada najbolje ispunjava svoju osnovnu funkciju oporavka mišića i odmora pred naredni trening. Dodaci u ishrani se takođe mogu dobiti u kapsulama ili tečnom obliku.

Kako pronaći dobar suplement i biti siguran u njegov kvalitet?

Jedini način da budemo sigurni u kvalitet proizvoda je da ih kupujemo isključivo kod proverenih distributera. Srećom, Ogistra Nutrition shop, distributer visoko kvalitetnih sportskih suplemenata, ponudio nam je mogućnost onlajn kupovine preko njihovog sajta, uz mogućnost besplatne dostave na bilo kojoj adresi u Srbiji, za sve iznose veće od 5.000 dinara. U Ogistra shopu naći ćemo i ogroman broj povoljnosti, akcija i saveta koje će nam stručni tim rado predložiti po našem zahtevu. Na Ogistra blogu možemo pročitati zanimljive informacije o aktuelnostima i dostignućima na polju sportskih suplemenata, ukusne recepte i predloge za vežbu.