Protein 100 Whey je suplement neophodan za razvoj naših mišića

Protein 100 Whey je napredna formula proteina surutke i nezamenljiv je kao suplement u sportskom svetu, a preporučuje se i svim onima koji se poluprofesionalno ili amaterski bave sportom i fizičkom rekreacijom. Njegova redovna upotreba olakšava i ubrzava oporavak mišića nakon napornog treninga. Osim toga, on podstiče učinkovitost naših napora i stimuliše prirodan rast i razvoj mišića. Tokom treninga belančevine u našim mišićima se troše i stvara se štetna mlečna kiselina. Uz upotrebu ovog popularnog suplementa to možemo sprečiti i nadoknaditi gubitke. Njegova formula, koja pogoduje i prilikom gubljenja težine, osigurava da naše telo dobija dovoljan broj hranljivih materija, kako ne bismo sebi prevelikim iscrpljivanjem naneli bilo kakvu negativnu posledicu. Pri upotrebi ovog suplementa koristimo sopstvene naslage masti, a dobijamo dovoljno energije jer u velikim količinama sadrži kalorije. Whey protein obezbeđuje pravi energetski vatromet u našem telu, ali on nije uzrokovan od strane nepotrebnih izvora poput ugljenih hidrata i masti, čiji je udeo u njegovom sastavu sveden na minimum. Ne sadrži ni veštačke aditive i punjače jer se njihov efekat u prošlosti nije pokazao zadovoljavajućim.

protein 100 whey su odlična zamena za obrok


Prirodan sastav dodataka za ishranu garantuje neškodljivu upotrebu

Whey 100 protein se nalazi u surutki koja je prirodan nusproizvod u procesu proizvodnje sira, a u upotrebi je hiljadama godina. On ima najveću biološku vrednost od svih nama dostupnih belančevina. Kao suplement, mikrofiltriran je i izolovan iz tečne surutke kompleksnim hemijskim procesom, izvršenim pri niskim temperaturama, koji omogućava dobijanje proizvoda najkvalitetnijih karakteristika. Osim u surutki, ova belančevina je pronađena i u biljkama. One su se pokazale bogatijim čak i od životinjskih izvora, a najznačajnije vrste iz kojih je dobijamo su grašak, pšenica i pirinač. Basic Whey 100% protein je osnovni suplement i esencijalno gorivo za mišiće, za sve nas koji se bavimo fizičkim aktivnostima. Apsolutno je neophodan i vitalan za naš pravilan razvoj, a THE Nutrition garantuje da su njihovi proteinski proizvodi od sirovina proverenog porekla. Moderan način proizvodnje omogućio je stvaranje suplemenata posebne namene, pa nam je dostupan posebno konstruisan Whey protein za žene i za muškarce. Uz najkvalitetnije proizvode, kao i obavezna uputstva i savete stručnjaka, ne možemo naškoditi svom telu ni na kakav način.


Hemijski sastav suplemenata i njihov pozitivan uticaj na naš organizam

BCAA aminokiseline sa svojim razgranatim lancem su baza za Whey 100 protein. Osnovni BCAA lanac čine tri kiseline: izoleucin, leucin i valin. U koncentratima Whey proteina za žene i muškarce možemo naći različite dodatne hranljive materije koje pomažu metabolizmu. Takve su aminokiseline alanin, arginin, cistein, glutaminska kiselina i brojne druge. Smanjen je udeo masti i ugljenih hidrata, a jedna porcija može da sadrži i do 22 g belančevina. Sve ovo direktno utiče na naše mišiće, pospešuje njihovu regeneraciju i podstiče rast čiste mišićne mase. Naše telo tom prilikom koristi sopstvene masne naslage koje se tope i oslobađaju iz organizma. Whey protein za mršavljenje obavezno moramo kombinovati uz prilagođenu fizičku aktivnost, u zavisnosti od naše težine, kako bi pospešili njegovu učinkovitost. Čak i ukoliko ga koristimo kao zamenu za obrok, Whey protein nam može doneti koristi jer sa jednom dozom obezbeđujemo sebi dovoljnu količinu prirodnih hranljivih materija. Redovna upotreba može pozitivno uticati i na naše psihičke procese i motivaciju prilikom vežbanja. Nipošto ne smemo koristiti proteine i aminokiseline nepoznatog porekla, čiji hemijski sastav nije sertifikovan ili ga ne možemo proveriti.

whey protein za žene za mršavljenje


Hranljive mešavine i koncentrati Whey 100 proteina prijatnih ukusa

Konzumacija u obliku praha koji se rastvara u običnoj vodi olakšava upotrebu Whey 100 proteina. Osim čistog oblika ovog suplementa dostupni su nam različiti koncentrati i mešavine koji kombinuju više različitih hranljivih materija. U njima se osim izolata surutke mogu naći i surutkini peptidi, natrijum hlorid, korisni vitamini A i C, minerali i brojni drugi dodaci ishrani koje ne uzimamo u dovoljnoj meri svojom redovnom ishranom. Ukoliko želimo da povećamo telesnu masu možemo koristiti i koncentrat koji se sporije apsorbuje i njegov efekat traje duže. Sve ove suplemente možemo dobiti u prahu najrazličitijih ukusa: čokolade, vanile, jagode, banane, keksa, maline, kakaa, kafe i tako dalje. Svi ti okusu, a i smanjenje unosa kalorija uz whey protin dietu.

SAZNAJTE KOLIKO KALORIJA IMAJO RAZLIč†ITI PROTEINI U PRAHU


Različite namene u koje se Whey kao dodatak u ishrani može upotrebljavati

Kao zamena za obrok Whey protein može biti učinkovit jer sadrži neophodne kalorije. Mešavine i koncentrati nadoknađuju brojne namirnice koje nisu sastavni deo moderne ishrane. U zavisnosti od njihovog sastava i načina konzumacije možemo koristiti Whey protein za mršavljenje jednako kao i za gojenje. Tu dvojnu osobenost mu omogućava njegovo prirodno poreklo i manjak veštačkih sintetičkih aditiva. On prosto pokreće naše prirodne procese u organizmu i na nama je da mu odredimo namenu. Preporučuje se da pri kupovini obratimo pažnju i na to da li je proizvod Whey protein za žene ili za muškarce jer kod naprednih formula određena je i ova razlika bazirana na proučavanju različitih metabolizama i prilagođavanju njima. Whey protein za žene ima izvrsnu formulu koja je specijalno prilagođena skidanju masnih naslaga i celulita ukoliko je kombinujemo sa redovnom fizičkom aktivnošću.