Pošalji zahtev

Posledice sagorevača masti na biljnoj bazi nisu štetne za naše telo

Posledice sagorevača masti nove generacije nisu negativne ne mogu biti negativne. Moderan sagorevač masti na biljnoj bazi ne sadrži stimulanse, a transformiše masne naslage u masne ćelije, što je proces koji se naziva lipoliza. Masne ćelije zatim sagorevaju tokom treninga oslobađajući veliku količinu energije. Najbolji sagorevači masti su oni koji koriste potencijale koje naše telo već ima, aktivirajući ih bez agresivnih supstanci, dodataka, punjača i aditiva. Naravno, svaki suplement je obavezno kombinovati sa fizičkom aktivnošću. Nijedan neće delovati sam od sebe ukoliko ne uložimo dodatan trud i napor da istopimo kilograme. Uz odlazak kod lekara, nutricioniste ili konsultaciju sa iskusnim timom Ogistra shopa, koji se godinama bavi sportskim suplementima, možemo pronaći pravi proizvod, odgovarajuću meru i režim treninga primeren za nas. Uz pomoć kvalitetnog dodatka u ishrani mršavljenje nikad nije bilo lakše!

AKO ŽELIŠ DA SKINEŠ KILOGRAME KLIKNE OVDE


Šta je L-karnitin, koji je njegov izvor i u kom ga obliku možemo dobiti?

L-karnitin je aminokiselina koja ima ključnu ulogu u metabolizmu masti. Ukoliko imamo problem sa masnim naslagama, uzrok između ostalog možemo tražiti u nedostatku ove kiseline. Ona se prirodno javlja u našem organizmu, a unosimo je ishranom baziranom na crvenom mesu, mlečnim proizvodima, povrću, koštunjavom voću i slično. Ovo su i osnovni izvori svih belančevina uopšte. Belančevine su napravljene od aminokiselina i osnovno su gradivno tkivo naših mišića. Prilikom vežbanja ovi se elementi brzo razgrađuju i troše, pa ih je neophodno obnavljati u dovoljnoj meri. Dobre posledica sagorevača masti za muškarce ili za žene je aktivacija drugih izvora energije, prevashodno masti, i oslobađanje energije koja bi u suprotnom ostala zarobljena i beskorisna unutar našeg organizma. Kao suplement, L-karnitin može da se dobije u tečnom obliku, vrlo praktičnom i jednostavnom za upotrebu.


Procesi koje najbolji sagorevači masti pokreću u našem organizmu

Osnovni proces koji ovaj suplement pokreće svakako je topljenje masnih naslaga i njihovo korištenje kao primarnog izvora energije. Podstiče tiroidnu žlezdu koja na prirodan način podstiče rad metabolizma. Produžava delovanje epinefrina i noreprinefina, što su hormoni koji igraju odlučujuću ulogu prilikom ubrzavanja metabolizma. Osim toga, povećava našu budnost, oštrinu u razmišljanju i ubrzava moždane funkcije. Sagorevač masti za muškarce značajno može poboljšati polni život. Zaustavlja apetit, smanjuje osećaj gladi, a blokira receptore koji su odgovorni za stvaranje masnih naslaga. Uz kvalitetnu fizičku aktivnost, sve ovo vodi ka veoma brzom i učinkovitom poboljšanju našeg celokupnog zdravlja.

sagorevači masti (Beograd): posledice


Posledice sagorevača masti koje su uklonjene razvojem suplemenata

Zbog dugog postojanja nekvalitetnih suplemenata na tržištu, stvorene su predrasude prema ovim proizvodima, a jedna od njih je mišljenje da oni sa sobom obavezno povlače nuspojave. Neželjena dejstva dodataka u ishrani nekada su mogla biti razdražljivost i nervoza usled povećane budnosti. Oni i dalje u svom sastavu sadrže kofein zbog čega je neophodno biti oprezan ukoliko imamo srčanih problema. Međutim, nova formula je precizno dozirana da bi sprečila kasniji nedostatak energije i napetost koji su se javljali kod korisnika usled učestale upotrebe manje kvalitetnih suplemenata. Savremeni dodaci u ishrani uspevaju da doziraju energiju tačno u onoj meri koja nam je potrebna, a da njihovo dejstvo ne osećamo i dugo nakon treninga.


Sagorevači masti: Beograd i cela Srbija s lakoćom do kvalitetnih proizvoda

U Bačkoj Palanci otvoren je Ogistra shop, na adresi Šafarikova 80. Reč je o visoko opremljenom distributeru sportskih suplemenata. Celi tim iskusnih stručnjaka nam je na raspolaganju za savetovanje i pomoć prilikom odabira idealnog proizvoda. Ukoliko ste previše udaljeni od shopa, ne brinite: Ogistra tim nudi dostavu proizvoda, besplatnu unutar Srbije za sve narudžbine u iznosu preko 5.000 dinara. Neki od najpopularnijih proizvoda koje Ogistra shop ima u ponudi su Whey proteini, aminokiseline, kreatini i sagorevači masti. Sagorevači masti za Beograd i Srbiju. Više ne morate vrhunske sportske suplemente tražiti u inostranstvu, dostupni su na našem pragu!

najbolji sagorevači masti na biljnoj bazi