Pošalji zahtev

Sagorevači masti od prirodnih sastojaka najboljeg kvaliteta

Sagorevači masti: iskustva korisnika pokazuju da se na polju sportskih suplemenata dogodila prava revolucija u dobijanju novih proizvoda i njihovom uticaju na telo. Prirodni sagorevači masti za žene najboljeg kvaliteta donose do sada neviđene rezultate. Uz pravilnu ishranu i prilagođenu fizičku aktivnost suplementi nam pomažu da se nikad brže oslobodimo suvišnih kilograma. Nova generacija dodataka u ishrani ne bazira se na sintetičkim materijama, veštačkim aditivima i punjačima već koristi isključivo potencijale našeg sopstvenog tela. Naše masne naslage su zapravo ogroman rezervoar energije koji može i mora da se iskoristi i potroši tokom treninga. Suplementi nam pomažu da se naslage pretvore u ćelije koje su zatim dostupne za korištenje. Umesto da unosimo štetne materije koje će se nagomilavati i dugoročno napraviti smetnju u organizmu, modernim sportskim dodacima u ishrani samo pokrećemo metabolizam da sam sebe dovede u red.

PRODAJA SAGOREVAČA MASTI U KAPSULAMA


Zašto se stvaraju masne naslage i kako se ishranom izboriti sa njima?

Ukoliko bismo proučili sastav modernog prirodnog sagorevača masti za žene, videli bismo da u njemu preovladavaju nama već poznate namirnice koje unosimo i redovnom ishranom poput kofeina, zelenog čaja, korena đumbira, kajenskog i crnog bibera i slično. Osim ovih namirnica, našli bismo tu i pokoji manje poznat naziv kao što su aminokiseline tirozin, fenilalanin, l-karnitin i slično. Ipak, čak i ako su nam ovi nazivi novi, ove aminokiseline takođe unosimo kroz brojne proizvode koji su deo našeg jelovnika: crveno meso, mlečne proizvode, koštunjavo voće... Problem se javlja zbog toga što savremena ishrana ne odgovara našim potrebama za hranljivim namirnicama. Naši obroci se uglavnom 'vrte' oko ugljenih hidrata i kalorija iz masti i veštačkih šećera. Ovaj način ishrane naročito postane problematičan kada se bavimo fizičkom aktivnošću jer nedostatak proteina i esencijalnih aminokiselina dovodi do umora, iscrpljivanja i postavlja nisku granicu našim dometima. Već formirane masne naslage ne mogu se razbiti samo zdravijom ishranom već je potrebno redovno vežbati i, ako je neophodno, pomagati se suplementima.


Najcenjeniji proizvodi, njihov sastav i oblici u kojima ih možemo naći

Najbolji sagorevači masti za žene su oni koji se baziraju na prirodnim sastojcima koje unosimo redovnom ishranom. Međutim, njihova sprecifična razmera i doziran efekat ostvaruju željeni rezultat mnogo uspešnije nego što možemo uticati našim jelovnikom. L-karnitin je jedan od najpopularnijih sagorevača masti. Iskustva korisnika su više nego pozitivna po pitanju njegovog učinka i praktičnosti. Nalazi se u tečnom obliku i lako se apsorbuje. Osim tečnog, prirodne sagorevače masti možemo dobiti i u kapsulama.

prirodni sagorevači masti za žene u prodajiiskustva s sagorevači masti


Posledice upotrebe suplemenata: da li postoje nuspojave?

Zbog toga što su bazirani na kofeinu osobama koje imaju srčane smetnje preporučuje se savetovanje sa lekarom pre konzumacije sagorevača masti. Iskustva s sagorevači masti pokazuju da u odnosu na prethodnu generaciju ne postoje negativne posledice koje se javljaju nakon treninga: nervoza, razdražljivost, nesanica. To je zato što je formula mnogo bolje dozirana i koncentrisana na kraće vreme. Ovi dodaci u ishrani sada ostvaruju blagotvoran uticaj na naš nervni sistem, izoštravajući misli, poboljšavajući koncentraciju, nervne procese i polnu moć.


Prodaja sagorevača masti i najkvalitetnijih suplemenata u Srbiji

U Bačkoj Palanci otvoren je Ogistra shop, visoko opremljen distributer sportskih suplemenata i rekvizita. U prodaji nađete i sagorevače masti. Ogistra nudi samo moderne kvalitetne proizvode, proverenog porekla i sastava. Prilikom kupovine imamo i jedinstvenu priliku da se posavetujemo sa stručnjacima koji imaju dugogodišnje bogato iskustvo na polju fizičkih aktivnosti i dodataka u ishrani. Shop nudi mogućnost dostave na bilo kojoj adresi unutar Srbije. Troškovi su izuzetno niski, a na sve kupovine koje prelaze iznos 5.000 dinara, dostava je besplatna. Osim toga, ostvarujemo popust od 10% na sve iznose od preko 10.000 dinara. Nikada nismo imali ugodniju priliku da poboljšamo kvalitet naših treninga i postavimo nove rekorde! Beležimo samo pozitivna iskustva s sagorevači masti.