Whey protein: Srbija spremna za revolucionarne suplemente

Whey proteini u Srbiji: obraćamo pažnju na revoluciju na polju dodataka u ishrani! Svi mi - sportisti, profesionalci, poluprofesionalci i obični entuzijasti u bavljenju fizičkim aktivnostima - znamo da moderan način ishrane ne pruža dovoljno dobru podlogu za razvoj tela i suočavanje sa iscrpljujućim naporima. Naša ishrana sve se više bazira na ugljenim hidratima, veštačkim šećerima, mastima i na kalorijama koje ne možemo da iskoristimo već se samo gomilaju u našem organizmu. Vežbom sagorevamo ove materije, ali ostajemo bez ključnih sastojaka koji omogućavaju pokretljivost naših mišića: belančevina. Zato tokom i posle treninga moramo da se postaramo da nadoknadimo njihov gubitak kako bi oporavak protekao brže i lakše. Sada to možemo učiniti uz jedinstveni Whey protein. Srbija je dobila svoj Ogistra shop u kom se možemo snabdeti sa suplementima proverenog kvaliteta i porekla. Na teritoriji cele Srbije, u svim gradovima uključujući i Beograd, Whey protein možemo dobiti po vrlo povoljnoj ceni uz besplatnu dostavu.

5kg pakovanje whey proteina u Srbiji

Poreklo, osnovni izvor i način dobijanja prirodnog suplementa

U svom najčistijem obliku ovaj suplement dobijamo u procesu pravljenja sira i to kao njegov glavni nusproizvod - surutku. Kasnije je otkriven i u biljkama i to u mnogo većoj količini nego u izvorima životinjskog porekla. Glavni biljni izvori su grašak, pšenica i pirinač. Ima najveću biološku vrednost od svih dostupnih belančevina. Iz surutke se izoluje kompleksnim sistemom mikrofiltriranja, pri niskim temperaturama, što omogućava najveći kvalitet proizvoda i garantuje izvrsne rezultate. Whey se u našem telu nakon treninga izuzetno brzo apsorbuje i naše ga telo iskoristi u celosti. To je i pokazatelj njegovog prirodnog sastava jer hemijski prerađeni suplementi, koji su nekada bili u upotrebi, unosili su u naš organizam veliku količinu materija koje nismo mogli preraditi i koje su opterećivale naš metabolizam.

Hemijska formula koja garantuje prirodan dotok energije

BCAA razgranati lanac aminokiselina čine izoleucin, leucin i valin. One su esencijalne aminokiseline, što znači da ih naše telo ne proizvodi samo, pa ih je nužno unositi putem ishrane. Tim pre što ove tri kiseline imaju značajnu ulogu u izgradnji mišićnog tkiva i čine čak jednu trećinu naših mišića. Telo BCAA koristi kao čisti izvor energije, pretvarajući ih u glukozu. Ove kiseline stimulišu proizvodnju insulina, hormona rasta i somatomedina-C, koji je hormon sličan insulinu i ima vrlo važnu ulogu pri rastu kod dece, a kod odraslih pri anaboličkim procesima. Izoleucin, leucin i valin čine Whey protein. Rezultati koje donosi konzumacija nakon vežbanja su vidljivi već nakon prvog unošenja. Naš organizam će dobiti kvalitetniji odmor, mišići će se opustiti i regenerisati za naredni trening i izbegnućemo bolne i dugotrajne upalne procese. Njime unosimo kaloričnu energetsku bombu bez veštačkih i složenih šećera, masti, punjača i aditiva koji se talože u našem organizmu. Jedina mana ovog proizvoda je u tome što ga organizam prebrzo apsorbuje, pa njime ne možemo izvršiti prevelik i brz uticaj na povećanje mišićne mase. Međutim, i za ovo imamo rešenje jer su dostupni sporo apsorbujući koncentrati Whey proteina. Cena 5kg koncentrata je isplativija nego kupovina manjih količina, a kada se jednom uverimo u efikasnost ove formule, sigurno ćemo shvatiti da smo napravili pravi potez.

rezultati upotrebe whey proteina u Beogradu

Način upotrebe dodataka u ishrani je nikad jednostavniji i prijatniji

Belančevine su ključni nutrijent koji našim tetivama i ligamentima daje pokretljivost i gipkoću, a mišićima snagu i izdržljivost. Da bismo nadoknadili njihov gubitak kada se bavimo fizičkom aktivnošću bilo bi potrebno da pojedemo teško varljivu količinu hrane i da opteretimo naš metabolizam. Zbog toga su idealni dodaci u ishrani koje možemo dobiti u prahu. Ova mešavina može imati jako prijatan ukus uz prirodne dodatke, kakvi su: vanila, banana, jagoda, malina, kafa, kakao ili čokolada. Čokoladni whey proteinu prahu je lako rastvorljiv u običnoj vodi i njegova priprema i konzumacija nam ne oduzima više od minuta, a opterećenje za organizam je minimalno. Tom prilikom unesemo u sebe veliku količinu energije. Jedna doza sadrži oko 30 grama, a možemo dobiti značajne popuste na veće količine, pa je tako cena 5kg Whey proteina niža u odnosu na manja pakovanja.

Kako izabrati kvalitetan dodatak u ishrani i jednostavno doći do njega?

Kada je reč o izboru pred nama on je veoma lak - ne možemo pogrešiti ako se u bilo kom obliku odlučimo za Whey protein. Beograd, kao i cela Srbija, Whey protein sada mogu dobiti uz besplatnu dostavu za pošiljke preko 5.000 RSD. Ogistra shop sa najkvalitetnijim suplementima nalazi se u Bačkoj Palanci i sa zadovoljstvom će nam isporučiti željeni proizvod na željenu adresu. Tom prilikom imamo i priliku da se konsultujemo sa iskusnim stručnjacima na ovom polju i zatražimo njihovo mišljenje i savet po pitanju režima treninga i nama odgovarajućeg suplementa. Svakako je preporučljivo i konsultovanje sa lekarom pre nego što započnemo sa fizičkom aktivnošću. Rezultati Whey proteina će biti vidljivi čim dobijemo zeleno svetlo od stručnjaka i uradimo prvi trening. Dakle, za celu Srbiju: Whey protein u Beogradu je nikad dostupniji i čeka nas da se pokrenemo!

REZULTATI: OPTIMALNA DOZA DNEVNOG UNOSA WHEY PROTEINA