Fitness shop: Novom Sadu i Beogradu je Ogistra shop na dohvatu ruke

Fitness shop: Novi Sad i Beograd su veoma blizu lokacije Ogistra Nutrition shopa u Srbiji, u Bačkoj Palanci. Ispod Fruške gore, na levoj obali Dunava, smešten je vrhunski opremljen distributer sportskih suplemenata i opreme za vežbanje. Napravimo divan izlet do parka prirode Tikvara, uživajmo u prirodi i rekreaciji pokraj Dunava i iskoristimo priliku da posetimo shop opremljen najmodernijim dostignućima u sportskoj ishrani. Ponuda Ogistra Nutrition shopa sastavljena je isključivo iz prirodnih proizvoda proverenog kvaliteta. Ukoliko ne možemo izdvojiti vreme za posetu, nikakav problem. Proizvode možemo naručini onlajn, pouzdano i efikasno, uz mogućnost besplatne dostave.

Fitness shop: Novi Sad i Beograd

U Srbiji se pojavio pouzdan distributer kvalitetnih sportskih suplemenata

Tržište sportskih suplemenata kod nas nije bilo idealno jer je potražnja bila mnogo veća od kvalitetne ponude, pa se često trgovalo slabijim, veštačkim i sintetičkim dodacima, koji mogu ostaviti dugoročno štetne posledice po zdravlje. Danas je to potpuno drugačije, naročito zahvaljujući lakoj i brzoj dostupnosti informacijama. Na sajtu Ogistra Nutrition shopa možemo pronaći sve informacije koje nas zanimaju o poslovanju ove firme, proveriti njihove reference i kredibilitet. Prijatno ćemo biti iznenađeni profesionalnošću s kojom ćemo se susresti, obimom informacija i nesebičnim savetima stručnjaka. Bez obzira na to koliko smo upućeni u dešavanja i aktuelnosti po pitanju suplemenata, na Ogistra blogu uvek ćemo naći neku zanimljivost koju nismo poznavali, a koja nam može biti od pomoći pri treniranju.

Nova generacija sportskih suplemenata, njihov sastav i uticaj

U Ogistra Nutrition shopu akcenat je stavljen na moderne prirodne proizvode, visoko kvalitetnih sastojaka. Stara generacija sintetičkih suplemenata je prevaziđena i treba da je zajedno pošaljemo u istoriju. Novi suplementi ne baziraju se više na veštačkim šećerima, aditivima i punjačima, a značajno su smanjili i udeo ugljenih hidrata i masti. I dalje su to međutim nama dobro poznati proizvodi sa očekivanim učincima kao što su protein i kreatin. Ogistra shop nudi širok asortiman ovih omiljenih dodataka u ishrani i još mnogo toga do sada nepoznatog na tržištu, poput različitih blendova i mešavina sa specijalnim namenama, prilagođenim individualnim željama.

Kvalitetni dodaci u ishrani sada dostupni po povoljnim cenama u celoj Srbiji

Onlajn ponuda shopa omogućava da dođemo do željenih proizvoda u veoma kratkom roku, bez obzira na udaljenost od radnje. Proizvode na sajtu označimo i dodamo u korpu. Sve isporuke proizvoda u iznosu od preko 5.000 dinara su besplatne na teritoriji Srbije. Ukoliko kupimo proizvode vrednosti iznad 10.000 dinara dobijamo 10% popusta na celokupan iznos.